50 jaar BBL & IEW

12 mei 2022 - 16u tot 18u

Bond Beter Leefmilieu en Inter-Environnement Wallonie blazen 50 kaarsjes uit! Al heel 2021 zijn we aan het vieren dat we 50 jaar bestaan. Met video's, webinars en artikels blikken we terug naar het verleden, en kijken we vooral ook (voor)uit naar een duurzame toekomst. Wil je alles nog eens herbekijken? Klik op deze link.

We beslisten ons feest van 2 december te verplaatsen naar 12 mei 2022

Feest met ons mee op 12 mei (nieuwe datum)

Een gouden jubileum! Dat willen we natuurlijk vieren met alle leden en vrienden van de milieubeweging. Samen met Inter-Environnement Wallonie nodigen we je dan ook graag uit op ons jubileumfeest.

Interactieve livestream

De milieubeweging bestaat uit honderdduizenden leden, werknemers, vrijwilligers, sympathisanten... We willen iedereen bedanken voor de jarenlange inzet en de knappe verwezenlijkingen. Maar geen enkele zaal of weide is groot genoeg voor een fysiek feest van zo'n omvang. Dus hebben we de hulp ingeschakeld van het internet: iedereen kan mee feesten dankzij de interactieve livestream. Je kan alles volgen via verschillende camerastandpunten, vanuit je zetel vragen stellen aan de sprekers, antwoorden op de vragen die zij stellen... Wil je ook mee toosten op de voorbije én de komende 50 jaar? Schrijf je hieronder in!

Wat mag je op ons jubileumfeest verwachten?

Een afwisselend programma. Via interviews, filmpjes, minidebatten en speeches halen we herinneringen op en kijken we naar de uitdagingen en kansen die voor ons liggen. Zo komen onder meer ondernemerschap en duurzaamheid aan bod, maar staan we ook stil bij het sociale aspect van de klimaattransitie. Kortom: een boeiend programma dat goesting geeft om er nog eens 50 jaar tegenaan te gaan. 

Praktisch:

  • Wanneer: 12 mei 2022, van 16u tot 18u

  • We organiseren dit feest samen met Inter-Environnement Wallonie. Het volledige evenement zal dus tweetalig zijn, met Nederlandstalige en Franstalige sprekers. Er is geen simultaanvertaling voorzien. 

Ik schrijf me in voor de livestream!

Bond Beter Leefmilieu feest met steun van deze sponsors. Leer ze hier beter kennen.