Cleaner Car Contracts | Bond Beter Leefmilieu

U bent hier

Cleaner Car Contracts

Samen op weg naar een schonere leasevloot

Cleaner Car Contracts wil een meer duurzame bedrijfsmobiliteit stimuleren en brandstofkosten verminderen. Door dit convenant te onderschrijven, engageren vlootbeheerders en marktpartijen zich om hun wagenpark groener te maken. Ze verbinden zich ertoe om de CO2-uitstoot van hun vloot te verlagen, de Ecoscore te verbeteren en een aanzienlijk deel van hun wagenpark te vervangen door elektrische wagens. Hiervoor krijgen zij erkenning, ondersteuning en advies vanuit het netwerk. Op die manier stimuleren ze de markt van schonere wagens, dagen ze autoconstructeurs uit om groen te innoveren en versnellen ze de transitie naar een duurzame vloot. De concrete doelstellingen en het groeitraject van Cleaner Car Contracts zijn bovendien een handig instrument in de ambitiebepaling binnen uw MVO-/duurzaamheidsstrategie.

Instap voor fleet, mobility, facility & HR managers is gratis. Voor leasingmaatschappijen en andere marktpartijen zijn er partner formules.

De Cleaner Cars Contracts is ook een kennisplatform: de CCC-partners wisselen informatie uit over onder meer nieuwe diensten van leasemaatschappijen, de verwezenlijkingen van deelnemende bedrijven en veranderingen in fiscaliteit en wetgeving.

Chiara Lorré
Projectmanager Mobiliteit
chiara [dot] lorre [at] bblv [dot] be
02 282 17 33