Deelnemers Cleaner Car Contracts | Bond Beter Leefmilieu

U bent hier

Deelnemers Cleaner Car Contracts

 

 


 

BOSS paints

BOSS paints ontwikkelt, produceert en verkoopt kwalitatief hoogstaande verfproducten. Zowel voor professionals als particulieren. Bovendien plaatsen wij kwaliteit, advies en service centraal. BOSS paints telt 260 medewerkers waarvan het grootste deel werkt in ons hoofdkantoor in Waregem. Hier wordt jaarlijks ongeveer 3 miljoen liter verf geproduceerd. We hebben verder ook nog 4 depot’s waar de vakman zijn verf kan ophalen én de 56 colorawinkels in België en 1 in Nederland zijn ons kanaal naar de particuliere schilder. De juiste verf op de juiste ondergrond is cruciaal, daarom kunnen onze klanten zowel op de werf, telefonisch als in depot of colora rekenen op uitgebreid advies.

BOSS paints is een familiebedrijf waar vandaag de derde generatie aan het roer staat. De familie Bossuyt formuleerde reeds jaren terug de waarden die centraal staan in het bedrijf: Klant, Kwaliteit, Mens, Milieu en Rendement. Deze waarden werden vertaald in een missie.

De eerste zin van onze missie: “Verf is onze passie, een passie waarmee we jouw leefwereld mooier willen maken.” Meteen de essentie van ons bedrijf. Want ieder van onze mensen bouwt vanuit zijn eigen passie aan een mooie wereld. Het is onze drijfveer, onze reden van bestaan als onderneming. Vanuit dat essentiële engagement is het een logische stap dat BOSS zich aansluit bij het Cleaner Car Convenant.

We hebben een kleine 100 bedrijfswagens in omloop en we werken nu reeds enkele jaren actief op het verminderen van ons dieselverbruik. Met het Cleaner Car Convenant zetten we onze intenties op papier én willen we een groen signaal uitsturen naar de constructeurs en overheid. Want wij wachten vol ongeduld op een breder aanbod aan groene wagens op de markt, op een groter netwerk van oplaadmogelijkheden voor elektrische wagens en op een fiscaal systeem dat samen met ons en vele andere organisaties de omschakeling wil maken naar een groene mobiliteit. Meer info op www.boss.be

Lyreco

To simplify life at work

1 leverancier, 1 oplossing

Met een uitgebreid assortiment van producten en diensten in 17 productcategorieën biedt Lyreco een antwoord op al uw werkplekbehoeften. Waar u zich ook bevindt en wat uw activiteiten ook zijn, Lyreco zal u helpen uw leveranciers te consolideren en uw kosten onder controle te houden.

Persoonlijke service

Heeft u vragen bij het assortiment of hulp nodig bij het bestellen? Dan staat ons team van toegewijde deskundigen klaar om al uw vragen te beantwoorden via e-mail, telefoon of een persoonlijk gesprek.

Eenvoudig bestellen

Op onze webshop kunt u gemakkelijk op elk ogenblik, dag en nacht, bestellen. De Lyreco-app maakt het mogelijk om ook mobiel in geen tijd uw order te plaatsen.

Snelle levering

De meeste producten liggen op voorraad in ons eigen distributiecentrum waardoor de bestellingen die doorgegeven worden voor 17 uur, de volgende werkdag geleverd worden.

Meer info op www.lyreco.com

Siemens

Siemens AG (Berlijn en München) is een wereldspeler op het vlak van techniek en engineering en staat reeds meer dan 165 jaar garant voor technische uitmuntendheid, innovatie, kwaliteit, betrouwbaarheid en een internationale aanwezigheid. Het bedrijf is actief in meer dan 200 landen, met een focus op domeinen zoals elektrificatie, automatisering en digitalisering. Als een van 's werelds grootste producenten van energie-efficiënte en ecologische technologieën, is Siemens een toonaangevende leverancier van oplossingen voor efficiënte elektriciteitsproductie en -transmissie, en een pionier inzake infrastructuuroplossingen en automatisering-, aandrijf- en softwareoplossingen voor de industrie. Hiernaast is het bedrijf ook toonaangevend op het vlak van apparatuur voor medische beeldvorming – zoals CT- en MRI-scannersystemen –, laboratoriumdiagnostiek en klinische IT-systemen. In boekjaar 2016, afgesloten op 30 september 2016, noteerde Siemens een omzet van € 79,6 miljard en werd een nettowinst van € 5,6 miljard gerealiseerd. Eind september 2016 had Siemens wereldwijd zo’n 351.000 medewerkers in dienst. Meer informatie is beschikbaar op www.siemens.com.