Green Deal Gedeelde Mobiliteit | Bond Beter Leefmilieu

U bent hier

Green Deal Gedeelde Mobiliteit

Wil jij meewerken aan de mobiliteit van de toekomst? Onderneem actie om gedeelde mobiliteit een boost te geven en ga samen met anderen het engagement aan met de Vlaamse overheid!

Met de focus op autodelen, carpoolen en fietsdelen wil deze Green Deal gedeelde mobiliteit in versnelling brengen. Door samen acties te ondernemen en obstakels aan te pakken willen wij burgers in Vlaanderen een maximale toegang bieden tot alternatieven voor het autobezit.

De Green Deal Gedeelde Mobiliteit is een engagementsverklaring tussen jou en de Vlaamse overheid. In ruil voor je zelfgekozen acties geven wij je zichtbaarheid en ondersteuning en bekijkt de Vlaamse overheid waar knelpunten binnen de regelgeving kunnen worden weggewerkt.

We willen een breed spectrum aan partners bereiken: steden en gemeenten, bedrijven, middenveld, verzekeringsmaatschappijen, software ontwikkelaars, mobiliteitsorganisaties, bouwpromotoren, provincies, burgers … Iedereen kan een bijdrage leveren aan meer duurzame en gedeelde mobiliteit. Ook jij!

Laurien Spruyt
Beleidsmedewerker en Woordvoerder Mobiliteit en Klimaat
laurien [dot] spruyt [at] bblv [dot] be
02 282 19 44