Ben jij een radicale vernieuwer? | Bond Beter Leefmilieu

U bent hier

Ben jij een radicale vernieuwer?

Danny Jacobs

Wie helpt ons uit de klimaatimpasse? Hoe pak je eenzaamheid aan? Kan je economie en duurzaamheid met elkaar rijmen? Wat helpt je gezonder te leven? En wie geeft mensen in armoede nieuwe mogelijkheden?

Burgers, bedrijven en verenigingen werken hiervoor dagelijks producten, diensten en concepten uit. Sommigen staren zich blind op de problemen; anderen zien oplossingen. Radicaal vernieuwend, voor een betere wereld en een beter klimaat.

Ben jij een Radicale Vernieuwer? Biedt jouw project, product of dienst een oplossing voor een maatschappelijke uitdaging (armoede, zorg, mobiliteit, klimaat, enz.)? Meld je dan voor 24 november aan bij www.radicalevernieuwers.be. 10 Radicale Vernieuwers krijgen media-aandacht, advertentieruimte en begeleiding op maat.

Maar er is meer: àlle indienaars trakteren we op een netwerkdag. Een unieke kans om bij te leren van andere pioniers, tips op te doen en nieuwe partners te strikken. 

De wedstrijd wordt georganiseerd door de Sociale InnovatieFabriek, De Standaard, Cera en de Koning Boudewijnstichting met de steun van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen en de Nationale Loterij.

> Schrijf je in

En we herkennen enkele BBL-leden bij de vorige winnaars!

In 2015 waren de Radicale Vernieuwers Peerby (jurywinnaar), Rescoop (publiekswinnaar), Millibeter, Tri-vizor, Nnof (Nearly New Office Facilities), Solidare-it!, Het Spilvarken, Duo for a Job, Collectief Goed en Liefhebbers Zaalvoetbal Cup.

In 2017 wonnen De Landgenoten (publieksprijs en juryprijs), Ducoop (klimaatprijs), Dorpspunt Beveren, Let’s Co, Laminaria, BigH, Dampoort knapt Op!, Rising You[th], CitizenLab en Activ84Health.

> Ontdek hun werk

Danny Jacobs

Algemeen directeur
Meer over

Ontvang InZicht

Wekelijks onze kijk op de milieu-actualiteit