Boek een rit bij de Testrijders en krijg een gratis ticket voor Living Tomorrow! | Bond Beter Leefmilieu

U bent hier

Boek een rit bij de Testrijders en krijg een gratis ticket voor Living Tomorrow!

WAT?

Elke Testrijder heeft 2 gratis individuele tickets voor Living Tomorrow - het vroegere Huis van de Toekomst - om weg te geven aan de twee eerste personen die een rit boeken via CarAmigo.

WIE?

Ben jij één van die eerstvolgende personen? Dan krijg je een gratis ticket! Op de wedstrijdpagina kan je zien welke Testrijders nog tickets over hebben. Zo ben je zeker van je verovering. Het is dan ook géén wedstrijd: wie eerst is, krijgt de prijs. Let wel: OP = OP.

WANNEER?

Nu! Boek je rit zo snel mogelijk! De rit zelf hoeft niet meteen plaats te vinden, de tickets worden uitgedeeld voor de eerste twee boekingen die elke Testrijder ontvangt. Voorwaarde is wel dat de rit effectief doorgaat, dus je krijgt het ticket digitaal doorgestuurd na de sleuteloverhandiging.

HOE?

Surf als de bliksem naar de wedstrijdpagina, en boek een rit bij de Testrijder het dichtst bij jou in de buurt. Je vindt er alle details, alsook het wedstrijdreglement.

BOEK EEN RIT

 

De Testrijders zijn geen racepiloten, maar ambassadeurs van elektrisch autodelen. Met hun gloednieuwe Nissan LEAF, die op 100% hernieuwbare energie rijdt, banen ze de weg voor gedeeld elektrisch vervoer. Zo laten we rijdend Vlaanderen op een toffe manier kennismaken met elektrisch autodelen en vergroenen we het wagenpark. Schonere lucht, minder files, en groene energie: dat is waar een Testrijder zijn hand voor om het stuur klemt. Ook jij kan elektrisch rijden en/of autodelen uitproberen, door één van de Testrijderswagens een (half) dagje of langer te huren via autodeelplatform CarAmigo. Je hoeft geen aparte autodeelverzekering aan te gaan, alles is inbegrepen!

Meer over Elektrische wagens

Ontvang InZicht

Wekelijks onze kijk op de milieu-actualiteit