Ta-da: het netwerkteam van Bond Beter Leefmilieu! | Bond Beter Leefmilieu

U bent hier

Ta-da: het netwerkteam van Bond Beter Leefmilieu!

Janne Ruszkowski

Wist je dat het netwerkteam van BBL een nieuw gezicht telt? Heleen De Smet volgt Chiara Lorré op als netwerkmedewerker beleid. Heleen werkte tot op heden bij Koalect waar ze organisaties als Natuurpunt en NewB ondersteunde bij hun (digitale) ‘crowd engagement’-strategieën. Ervoor bouwde ze mee aan het verhaal van Co-Vibes waar ze wekelijks workshops en brainstormsessies gaf. 

Voor wat kan je bij Heleen terecht? Heleen zal als netwerkmedewerker beleid onder andere focussen op de link tussen ons beleidswerk en ons netwerk van lidorganisaties.  Spreek haar dus gerust aan voor inhoudelijke ondersteuning, brainstormsessies over gemeenschappelijke campagnes en alle vragen en ideeën die jouw organisatie en de milieubeweging kunnen versterken.

Wie helpt jou met wat? 

Jessika De Lille

Als netwerkmedewerkster coördineert Jessika het netwerk Gemeente voor de Toekomst. Enthousiasmeren en activeren van lokale besturen door inspiratie uit de praktijk en een uitgebreid productaanbod, daar zorgt zij voor. Als coördinatrice van het Europees project Implement doet ze procesbegeleiding van lokale besturen voor meer ambitie en resultaat op het terrein van klimaatmaatregelen. Jessika heeft ook ervaring met commerciële strategieën.

Janne Ruszkowski

Janne focust als netwerkmedewerkster op lokale transitie. Zij staat vooral in voor het tot stand brengen van overleg en uitwisseling tussen de organisaties binnen het netwerk. Janne staat Jessika bij voor de werking van Gemeente voor de Toekomst. Ook met je vragen en ideeën over je lidmaatschap bij BBL, Boost je Buurt, Crowdfunding en dienstverlening voor lidorganisaties kun je bij Janne terecht. 

Nik Meeusen

Nik is de coördinator van het netwerkteam. Als rots in de branding met jaren ervaring loodst hij je door beleidsplannen en subsidie-aanvragen. Heb je vragen waarmee de andere netwerkers je niet kunnen helpen, dan is Nik je man!

Janne Ruszkowski

Netwerkmedewerker
Meer over

Ontvang Link

  • Maandelijks tips voor al wie lokaal actief is voor een beter milieu


Andere nieuwsbrieven van BBL