Trajecten voor leden 2018 | Bond Beter Leefmilieu

U bent hier

Trajecten voor leden 2018

Bij deze stellen we graag het eerste traject voor dat we in 2018 organiseren voor onze leden. Belangrijk: als je je inschrijft voor een traject engageer je je om naar alle workshops binnen het traject te komen. Deze trajecten zijn gratis voor leden en bedraagt €150 (excl BTW) voor niet-leden (voor een traject van 3 workshops).

 

Impact - verdieping

In dit traject bouwen we verder op het traject uit 2017. Kon je dit niet meevolgen? Geen probleem, kom dan naar de inhaalworkshop en krijg de nodige informatie om dit verdiepingstraject mee te kunnen volgen.

Inhoud

Streven jullie met jullie werking ook naar een positieve impact op de omgeving en vinden jullie het moeilijk om deze in kaart te brengen? Willen jullie een beter zicht krijgen op de doeltreffendheid van jullie activiteiten? 

In dit verdiepingstraject gaan we concreet aan de slag met jullie activiteit(en) waarvan jullie de impact willen weten. We voeren een impact meting uit en delen ervaringen met elkaar. 

Data

  • Workshop 1 (Inhaalworkshop: Impact en de Theory of Change): dinsdag 13/03/2018 van 12:30 tot 16:30
  • Workshop 2 (Verdieping: Concreet aan de slag met impactmeting): dinsdag 27/03/2018 van 12:30 tot 16:30
  • Workshop 3 (Verdieping: Bijsturen na een impactmeting): donderdag 26/04/2018 van 12:30 tot 16:30

Inschrijving

Schrijf je hier in voor het traject impact. 

Belangrijk: inschrijven voor een traject = engageren voor de 3 workshops.

 

 


Interesse in andere thema’s of topics?

Is er nog een thema of topic waar je graag een workshop over zou willen krijgen die er nu niet tussen staat? Stuur dan een mailtje met je suggestie naar lisa.huylebroeck@bblv.be en we bekijken hoe we je kunnen bijstaan!

Meer over

Ontvang Link

  • Maandelijks tips voor al wie lokaal actief is voor een beter milieu


Andere nieuwsbrieven van BBL