DichtblijeReizen

Favoriete bestemmingen op treinafstand

Welke adembenemende plek in Europa moet volgens jou op ieders bucketlist van droombestemmingen staan? En wat vind jij er persoonlijk zo bijzonder aan? Deel het met ons op Instagram en/of via onderstaand formulier. Met deze simpele actie help je ons op weg om een inspirerende en duurzame reisgids te maken. Wie weet win je tegelijk ook wel een treinticket naar jouw volgende droombestemming!

Doe mee! Hieronder lees je hoe je kans maakt op een van de te winnen treintickets.

Wist je dat het Italiaanse eilandje Procida een prachtig alternatief is voor de kleurige huisjes van Willemstad in de Antillen? Dat de Donaudelta in Roemenië minstens even mooi en rustig is als de Everglades in Florida? En dat het Spaanse Andalousië haar eigen Grand Canyon heeft? Je hoeft met andere woorden niet per se naar de andere kant van de wereld te reizen om bijzondere dingen te ervaren.

En dat is precies wat we willen laten zien. Want naast bovenstaande voorbeelden zijn er nog onnoemelijk veel andere dichtblije alternatieven voor bucketlist-droomreizen die met de trein of bus bereikbaar zijn. Alleen kennen we ze nog onvoldoende. Samen met jou willen we de mooiste plekken in Europa verzamelen en bundelen in een inspirerende reisgids met duurzame bestemmingen. Per bestemming tonen we je de weg ernaartoe en hoeveel kilo CO2 je daar per transportmiddel mee uitspaart. 

Help jij ons deze reisgids te maken? 

Duik in jouw vakantiefoto's en toon ons tussen 25 april en 15 mei welke dichtblije plek(ken) jouw hart sneller doet slaan. Op welke brug, welk tropisch eiland of in welk meer, berglandschap of oerbos beleefde je avonturen die niet voor Fiji, de Chinese Muur, de Grand Canyon, Everglades of de Savanne moeten onderdoen? Stuur ze ons door en maak kans op een treinticket ter waarde van 250 euro, 150 euro of 100 euro.

Welke foto je met ons deelt, kies je zelf. Als het maar een plek is in een Europese stad of land waar je met de trein of met de bus naartoe kan. En die anderen doet verlangen om er ook naartoe te gaan!

Je foto delen is erg simpel

  • Post jouw foto op Instagram met de hashtag #DichtblijeReizen en @BeterLeefmilieu. Vertel er kort bij waar dit precies is en wat je zo fantastisch vindt aan de plek. Wij verzamelen alle foto’s op onze Instagrampagina

  • Heb je geen Instagram en/of wil je kans maken op een treinticket ter waarde van 250, 150 of 100 euro? Vul dan dit formulier in.

Doe mee en win een treinticket van 250 euro!

Stuur ons via dit formulier een foto van een voor jou adembenemende plek op treinafstand en maak kans op een treinticket van 250 euro, 150 euro of 100 euro!