Collegagroep communicatie: communiceer met video | Bond Beter Leefmilieu

U bent hier

Collegagroep communicatie: communiceer met video

Wissel van gedachten over je communicatieproblemen en duik in een nieuw communicatiethema

Geplaatst door
Geert Jespers
Donderdag 19 oktober 2017 van 9.30 tot 17.00

BBL, Tweekerkenstraat 47, 1000 Brussel

Op donderdag 19 oktober 2017 staat de volgende collegagroep communicatie op het programma. We starten de dag met een deskundige spreker die ons meeneemt in een interessant en actueel communicatiethema: communiceren met video. Deze interessante vraagstukken komen tijdens de workshop zeker aan bod: hoe kan je online video inzetten in je organisatie en in je communicatiestrategie? Wat kan je zelf doen en wat besteed je beter uit? Is online video überhaupt geschikt voor elke organisatie? En bestaan er goeie online storytelling tools om (zelf) mee aan de slag te gaan?

De expert neemt uitgebreid de tijd om ons te voorzien van alle basics en geeft ons passende antwoorden op al onze vragen.

‘s Namiddags krijgt iedereen (!) de kans om een eigen case voor te stellen, die draait rond het onderwerp van de voormiddag. We bespreken de cases, reiken samen oplossingen aan en wisselen verder van gedachten. Ben jij al aan de slag gegaan met video en heb je daar goeie of slechte ervaringen mee? Of ben je van plan om binnenkort met video aan de slag te gaan? Deel dan jouw verhaal met je collega’s. Stuur een mailtje naar kurt.jacobs@bblv.be om te bekijken hoe we jouw case concreet kunnen maken op de volgende collegagroep. Je krijgt tijdens de collegagroep heel veel input en ideeën van je communicatiecollega’s waar je concreet mee aan de slag kan gaan.

Na de collegagroep communicatie kan je met al je vragen en opmerkingen ook nog terecht op de Facebookgroep van de collegagroep. Daar word je automatisch lid van als je inschrijft.

Voor wie?

  • Communicatiemedewerkers uit de milieubeweging
  • Maximum 30 deelnemers

Locatie

  • BBL, Tweekerkenstraat 47, 1000 Brussel

Programma

Thema van de dag: “Communiceren met video”

  • 9u30: Onthaal met koffie
  • 10u: Voormiddaggedeelte met een expert
  • 13u - 14u: Lunch
  • 14u: Namiddaggedeelte met cases uit de groep
  • 17u: Einde

Ledenprijs: gratis

Niet-ledenprijs: €50
Nog geen lid van Bond Beter Leefmilieu? Lees hier wat zo’n lidmaatschap voor jou kan betekenen.