Werkruimte delen: voordelen van gedeeld ruimtegebruik

Vrijdag 25 september 2020 om 14 uur
ONLINE
Erik Grietens

Hoe kan je als bedrijf, organisatie of startende ondernemer relatief makkelijk besparen? Door bijvoorbeeld onbenutte werkruimte te delen. Op 25 september brengen de Vlaamse Vereniging voor Ruimte en Planning (VRP) en Bond Beter Leefmilieu (BBL) verschillende experten samen over dit onderwerp tijdens het webinar ‘Werkruimte delen’. Wil je erbij zijn? Schrijf je snel in via de link onderaan deze pagina.

Meer lege bedrijfsruimte door telewerken 

Thuiswerken zit in de lift. De onvoorziene omstandigheden die met corona gepaard gingen - en nog steeds gaan - hebben ons tot telewerken gedwongen. Waardoor zowel werkgevers als werknemers de voordelen van thuiswerken ontdekt hebben en we ook in de toekomst graag meer willen werken vanuit ons kot.

Maar als we met z'n alleen meer telewerken, blijft er heel wat bedrijfsruimte onbenut. Tenzij we van dat probleem een opportuniteit maken en bekijken hoe we al die onbenutte ruimte op de werkvloer kunnen delen, als hybride flexwerkplekken.

Ontdek hoe je kan besparen door ruimte te delen

Tijdens het webinar ‘Werkruimte delen’ komen verschillende experten aan het woord die hun aanbevelingen rond dit thema met je delen. Ze leggen uit hoe je niet alleen ruimte kan besparen, maar ook kosten kan delen en je energieverbruik kan beperken.

Sprekers

  • Erik Grietens (BBL) 
  • Tim Vekemans (re-st architecten)
  • Veerle Follens (Maatschappelijk Verantwoord Vastgoed)
  • Michiel Van Balen (Miss Miyagi)
  • Piet Colruyt (Impact House)

Download het inspiratieboek

Het webinar is het slotmoment van een klimaatproject van VRP, BBL en de provincie Vlaams-Brabant. De vaststellingen en aanbevelingen die de experten tijdens het project verzamelden, werden gebundeld in een digitaal inspiratieboek waarin zowel de positieve klimaatimpact als de vele andere voordelen van ruimte delen voor bedrijven in kaart gebracht worden. BBL-collega Erik Grietens zal het inspiratieboek voorstellen op het webinar, nadien zal je het natuurlijk ook kunnen downloaden.

Wil je er graag bij zijn?

Je bent van harte welkom op het webinar 'Werkruimte delen', op vrijdag 25 september om 14 uur!

PRAKTISCH

  • Je kan het webinar bijwonen via Microsoft Teams
  • Op vrijdag 25 september 2020 om 14 uur
  • Deelname: € 15

Schrijf je hier in

Dit project wordt mogelijk gemaakt dankzij de Subsidie voor Duurzame Klimaatprojecten van de provincie Vlaams-Brabant.