Bond Beter Leefmilieu wenst je een prettig kerstfeest en een heerlijk 2018! | Bond Beter Leefmilieu

U bent hier

Bond Beter Leefmilieu wenst je een prettig kerstfeest en een heerlijk 2018!

Ook volgend jaar blijft Bond Beter Leefmilieu zich met vernieuwde geestdrift inzetten voor een comfortabel leven voor iedereen, zonder te wegen op het milieu. Dat we daarbij ook de dieren niet mogen vergeten, werd in 2017 nogmaals pijnlijk duidelijk toen enkele video’s de wantoestanden in grootschalige (pluim)veebedrijven aangeklaagden. Meer dan ooit zijn we gemotiveerd om ons lobbywerk voor een beter landbouwbeleid voort te zetten, om onze partnerschappen met plantaardige producenten te versterken en om vegetarische voeding te promoten.

Hiervoor hebben we jouw steun hard nodig

Giften zijn ontzettend belangrijk om onze campagnes draaiende te houden en ons werk te kunnen verderzetten. Voor een gift vanaf 40 euro per jaar krijg je een fiscaal attest. Zo krijg je 18 euro terug via de belastingen. Je kan je gift storten op het rekeningnummer BE27 5230 8012 1873.

We hebben ook een volledig vegetarisch kerstmenu samengesteld met seizoensgroentjes, waarmee je rechtstreeks kan bijdragen tot betere leefomstandigheden voor veedieren. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we alle stapjes netjes uitgeschreven. Stuur ons zeker een foto van je gerecht door via onze Facebookpagina!

Geniet ervan!

 

Hapjes

Faux gras
Beursjes met blauwe kaas en peer
Hummus met geroosterde pastinaak en Za’atar
Knapperige tofublokjes

Voorgerecht

Rode bietencarpaccio

Soep

Aardpeersoep met coulis van winterpostelein

Hoofdgerecht

Noten-paddenstoelenbrood 
met geroosterde wintergroenten

Dessert

Banoffeetaart