Klimaatconferentie voor durvers

Het jaar is 10.000 v.C. Jij en je stam sjokken over de eindeloze ijsvlakte langs besneeuwde heuvels, inmiddels verzwolgen door de tijd. In de verte doemt - doorheen de dwarrelende vlokjes van een bewolkte namiddag - de schaduw op van een groot probleem: een wolharige mammoet. Je wisselt een verschrikte blik uit met je stamgenoten. Meteen daarna: wederzijds begrip.

Het probleem is een opportuniteit geworden. De sleutel van angst naar kans was simpel. Een begrip dat ons van die besneeuwde ijsvlakte de 21ste eeuw heeft binnengeloodst.

Samenwerking.

Ook nu hebben we een probleem. Een gigantisch probleem. De sleutel is in 12.000 jaar gelukkig niet veranderd.

Schrijf je in voor Connect2Change. Deze klimaatconferentie brengt middenveld, activisten, ondernemers, academici en politici samen voor een rijkgevuld en gevarieerd programma. Hoofddoel: samenwerken om onze blauwe bol een nieuw tijdperk van duurzaamheid, balans en opportuniteiten binnen te leiden.

 

Wat? Klimaatconferentie en groots milieudebat met politici

Wanneer? Donderdag 25 april 2019

Hoe laat? 9.00 – 17.00 uur

Waar? Bel.brussels, Havenlaan 86C, Brussel

Wie? Iedereen welkom. Meer nog. Iedereen nodig.

Prijs (incl. BTW)?

·        Standaard: 99 euro

·        BBL-leden: 49 euro

Bekijk het programma

Schrijf je in

Connect2Change dompelt je onder in een wereld van hernieuwbare, circulaire en duurzame oplossingen. Je stelt je programma samen op maat, gesteld dat je een keuze kán maken tussen de uitgebreide waaier aan beestig interessante en innovatieve sessies, gesprekstafels en debatten; gaande van duurzame voeding over ruimtelijke ordening, circulaire economie, energie, mobiliteit, en meer.

De dag sluit je af met een hapje en een drankje (mammoet zal niet op tafel komen).

Word jij onze stamgenoot? Wil je mee nadenken over hoe we ons gigantisch probleem gaan tackelen? Heb je genoeg van vragen, en heb je een schreeuwende honger naar oplossingen?

Schrijf je dan als de bliksem in, want de plaatsen zijn beperkt.

 

Connect2Change is een organisatie van Bond Beter Leefmilieu (BBL), Act4Change, The Shift en de Sociale Innovatiefabriek.