Maak kennis met Janne en Chiara

Wist je dat het netwerkteam van BBL twee nieuwe gezichten telt? Janne Ruszkowski en Chiara Lorré volgen respectievelijk Lisa Huylebroeck en Soraya Candido op. Op de planningsdag kan je ze uitgebreid ontmoeten, maar we stellen ze graag nu al even voor.

Janne vervoegt het team als netwerkmedewerkster met focus op lokale transitie. Bij stad Roeselare leerde ze als projectmedewerker 'Klimaat & Energie' de werking van een lokale overheid van binnenuit kennen. Vanuit deze ervaring zal ze het netwerkteam en de werking van Gemeente voor de Toekomst bijstaan om de uitdaging van de lokale transitie aan te gaan. Heb je daarnaast vragen over je lidmaatschap bij BBL of zoek je ondersteuning voor bepaalde aspecten (bv. communicatie, vrijwilligerswerk, ledenbinding,...) van je organisatie, dan kan je bij Janne terecht met jouw vragen en ideeën.  

Chiara werkte tot voor kort in de noord-zuidsector, waar ze zich focuste op lokaal beleidswerk en bewustmaking rond de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen. Als BBL-medewerkster zal zij vanaf nu de link leggen tussen het beleidswerk en het brede netwerk van BBL. Met de lokale, Vlaamse en federale verkiezingen in het vooruitzicht en een steeds groter netwerk van (lid)organisaties, staat er heel wat voor de boeg! Spreek Chiara dus gerust aan voor inhoudelijke ondersteuning, brainstormsessies over gemeenschappelijke campagnes en alle vragen en ideeën die jouw organisatie en de milieubeweging kunnen versterken.