Gezocht: Ministers voor de Toekomst | Bond Beter Leefmilieu

U bent hier

Gezocht: Ministers voor de Toekomst

Heb je altijd al in de huid van een minister willen kruipen? Dit is je moment: Bond Beter Leefmilieu lanceert het Ministerie voor de Toekomst. En we zijn op zoek naar ministers met oplossingen voor een groenere wereld. Voel jij je geroepen?

De verkiezingen van 26 mei naderen, straks is het aan onze nieuwe regeringsleiders om te doen waar de tienduizenden deelnemers aan de klimaatmarsen en de meer dan honderdvijftigduizend ondertekenaars van Sign for my Future om vragen: maak werk van onze toekomst, van een gezond milieu en klimaat. 

Tot die datum kruipen de beleidsmedewerkers van BBL op sociale media in de huid van een Minister voor de Toekomst. Onder de hashtag #ministerievoordetoekomst lanceren ze niet alleen 11 cruciale duurzame maatregelen voor het milieu en klimaat. Ze roepen jou ook op om nog meer oplossingen te delen. Want dit is het moment om de krachten te bundelen.

Deel jouw idee 

Dus volg ons Ministerie voor de Toekomst op Facebook en Twitter. En word vooral zelf een Minister voor de Toekomst: deel jouw visie en ideeën, met #ministerievoordetoekomst. Hoe meer we onze toekomstige regeringsleiders inspireren, hoe mooier morgen er zal uitzien.

 

11 oplossingen voor een groene toekomst. Vul jij aan met jouw idee?