Vorselaar | Bond Beter Leefmilieu

Vorselaar

Dooft
parken en pleinen

Op vampierenjacht met JNM Neteland

Vampieren zijn moeilijk te vangen dat weten we allemaal. Doorgaans zien ze eruit als de doorsnee mens. Bovendien zijn ze berensterk en supersnel. Een staak door het hart rammen is dan ook niet simpel. Gelukkig zijn er ook andere manieren om een vampier te doden. Vampieren zijn namelijk het kwetsbaar wanneer ze veranderen in een vleermuis. Daarom gaan wij op Nacht van de Duisternis vleermuizen zoeken.

Hoe gaan wij dat doen? We vertrekken om 20.00 uur aan het jeugdcentrum in Vorselaar. Van daaruit gaan we een wandeling door de Dreef met een vleermuisdetector. De lichten in de Dreef zullen gedoofd worden dus raden wij aan een zaklamp mee te nemen liefst eentje met een niet te fel licht. Ook stevige schoenen zijn aangeraden indien het heeft geregend. Tegen 21.00 uur zijn we terug aan het jeudcentrum.

Wij staan niet in voor ongevallen, indien u wordt aangevallen door een vampier raden we u aan hard te roepen en snel weg te lopen. Echter wanneer u wondjes in u nek of arm vindt of een plotselingen dorst voor menselijk bloed raden wij u aan om ons te contacteren.

Adres: Cardijnlaan 8 Vorselaar.
Van 20.00 – 21.00 uur.
Nog vragen, mail dan thia [dot] vandenbrande [at] telenet [dot] be
Graag vragen wij om een seintje te geven maar inschrijven is niet verplicht.