U bent hier

Sensibiliseringscampagnes gericht naar specifieke lokale doelgroepen

Voor: 
Lokale besturen
Draagt bij aan: 
Betaalbaar en kwaliteitsvol wonen, Een circulaire gemeente, Een klimaatneutrale gemeente, Een participatieve gemeente, Een bruisende gemeente, Een groene gemeente, Een goede ruimtelijke planning, Een modeldienstverlener, Een ondernemende gemeente, Een veilige gemeente, Een vlotte mobiliteit, Een warme en zorgzame gemeente

Ecolife ondersteunt lokale besturen bij het uitwerken van campagnes gericht op specifieke doelgroepen. Wij bogen op jarenlange ervaring met diverse doelgroepen (kansengroepen, jongeren, middenveld...) en ondersteunen steden en gemeentes om een campagne doelgroepgericht aan te pakken.

We hanteren innovatieve manieren om te sensibiliseren en campagne te voeren rond ecologische gedragsverandering. Hiermee bereiken we niet alleen het ‘laaghangend fruit’, mensen die reeds vertrouwd zijn met het duurzame ideeëngoed. We hebben ook aandacht voor het ‘hooghangend fruit’, groepen die slechts beïnvloedbaar zijn via roordachte sociale marketingtechnieken, gepaste communicatie en een instrumentenmix op maat. 

Indien nodig werken we samen met diverse partnerorganisaties zowel van binnen als buiten de milieusector.

Enkele voorbeelden:

  • Groene Apen (bibliotheken, cultuur- en gemeenschapscentra)
  • Duurzaam op kamp/bivak (jeugdverenigingen)
  • Ik deel (kinderen van 4-12 jaar)
Hoe gaat u aan de slag?

Contacteer Ecolife voor meer informatie of een offerte op maat: tel. 016 22 21 03, info@ecolife.be .