Win een dichtblije reis!

Deel jouw mooiste wintervakantiefoto

Maandag 4 september tot zondag 15 oktober

Wat is jouw favoriete winterbestemming op treinafstand? Wat vind je er zo bijzonder aan en hoe ben je tot daar geraakt? Deel jouw mooiste winterfoto via Instagram en onderstaand deelnameformulier, en maak kans op een treinticket ter waarde van 100, 150 of 250 euro! De beste tips verzamelen we in een nieuwe reisgids die warm maakt voor dichtblije ervaringen.

Ken je dat gevoel? Dat je na een zomer vol vrijheid weer het stramien van 9 tot 5 moet volgen, en je al begint te fantaseren over de volgende warme droombestemming? In onze tweede dichtblije reisgids tonen we jou dat de winter niet hoeft onder te doen voor de zomer. En dat je misschien geen jaar hoeft te wachten om je opnieuw vrij te voelen en unieke momenten te beleven. Want koude dagen vragen om dichtblije en warmhartige wintertrips.

Wedstrijd

Van 4 september tot 15 oktober gaan we op zoek naar de meest gezellige kerstmarkten, sfeervolle wintersteden en magische - met de trein bereikbare - winterbestemmingen! Dus duik in jouw fotoarchief en stuur ons jouw mooiste wintervakantiefoto. De leukste verhalen verzamelen we in een dichtblije wintergids met bestemmingen die jouw en andere harten sneller doet slaan. 

Ook als duurzame zakenreiziger kan je volop inspireren. Deel een foto van jezelf op zakenreis en vertel ons hoe je deze trip hebt ervaren. Had de trein een vlotte internetverbinding, of was het net ideaal om even te vertragen? We horen het graag!

Deelnemen is heel simpel

  • Post jouw foto op Instagram met de hashtag #DichtblijeReizen en @BeterLeefmilieu en vertel erbij waar dit precies is, wat je zo fantastisch vindt aan de plek en hoe je er bent geraakt.
  • Vul onderstaand deelnameformulier in tot en met vrijdag 15 oktober.

Wij verzamelen de leukste foto’s op onze Instagrampagina en maken begin november vier winnaars gelukkig. Drie winnaars met een treinticket ter waarde van 100, 150 en 250 euro voor de winterfoto's, én een vierde winnaar met een treinticket van 100 euro voor de zakenreisfoto.

Doorsturen maar!