Dit maakt deel uit van het project Life4BelgianClimate, dat financiering heeft ontvangen van het LIFE Programme van de Europese Unie.
De inhoud geeft alleen de mening van de makers weer; CINEA is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de gepubliceerde informatie.

 

Steun de campagne

Vechten tegen een grote vervuiler

Brussels Airport Company wil een eeuwigdurende vergunning aanvragen, zodat ze de komende 10 jaren dubbel zoveel vracht en 20% meer passagiers kunnen vervoeren. Dat betekent nog meer lawaai, gezondheidsproblemen, milieuverontreiniging én 40 % meer vrachtwagens over onze wegen.

Daarom is het nu tijd voor actie. Samen met jou dwingen we Brussels Airport om actie te ondernemen in de vorm van een bezwaarschrift. Maar daarvoor hebben we jouw financiële steun nodig! Iedere bijdrage, groot of klein, helpt ons om te strijden tegen de impact van deze vervuiler. 

Help ons in de strijd tegen lawaai en milieuverontreiniging van Brussels Airport met een gift! 

 

Steun jij ons in de strijd voor een gezonde, leefbare omgeving voor de omwonenden van Brussels Airport? Enkel zo kunnen we alles op alles zetten om de luchthaven te dwingen tot actie. Voor alle omwonenden en onze planeet. 

Via je belastingaangifte kan je tot 45% van je gift terugkrijgen, als die op jaarbasis minstens €40 bedraagt. Daarvoor krijg je een fiscaal attest in de maand maart van het jaar volgend op je gift. Zo betaal je voor een gift van bv. €40 uiteindelijk maar €22. 

Zo kan de Federale Overheidsdienst Financiën je gift met zekerheid koppelen aan jouw persoon als die op jaarbasis minstens €40 bedraagt. Als rechtspersoon ken je hier je ondernemingsnummer invullen.