Connect2Change | Bond Beter Leefmilieu

U bent hier

Connect2Change

Donderdag 25 april 2019, Brussel

Connect2Change is het netwerkevent voor iedereen met interesse in duurzaamheid. Met onze tweede editie willen we je opnieuw onderdompelen in een wereld van hernieuwbare, circulaire en duurzame vraagstukken. Verwacht je net als vorig jaar dus aan een stevige brok inhoud. 

In het verkiezingsjaar 2019 horen we graag waar de politici voor tekenen. Met de vijf grootste Vlaamse politieke partijen gaan we dieper in op actuele milieuthema’s. Onder andere Meyrem Almaci en Wouter Beke veroverden al een zetel in ons politiek kopstukkendebat. 

We hopen dat je uit het programma een mix van sessies kiest die je een leerrijke maar ook plezante dag bezorgen: een inspirerende rondleiding, een diepgaande kennis-sessie met experts, netwerken en uitwisselen aan gesprekstafels, nieuwe inzichten in debatten, en natuurlijk de dag afsluiten met een hapje en een drankje! 

We wensen je een dag toe met veel nieuwe inzichten, contacten en concrete kennis om mee aan de slag te gaan. Samen met jou maken wij de transitie waar.

Connect2change is een organisatie van de Bond Beter Leefmilieu (BBL), The Shift en de Sociale Innovatiefabriek.

Praktische informatie

  • Donderdag 25 april 9:30 - 17:00u
  • Locatie: Bel.brussels, Havenlaan 86C, 1000 Brussel
  • Prijs (inclusief btw)
    • Standaardprijs: 99 euro
    • BBL-leden: 49 euro

Inschrijven kan vanaf donderdag 21 februari. 

We kijken er naar uit jou te verwelkomen op ons netwerkevent voor duurzaamheidsliefhebbers.