Connect2Change | Bond Beter Leefmilieu

U bent hier

Connect2Change

Donderdag 22 februari 2018, Brussel

Om de stap naar een duurzame samenleving en economie te versnellen, moeten we onze krachten bundelen. Daarom brengen we duurzaamheidspioniers uit alle windstreken samen, zowel uit het middenveld, als uit het bedrijfsleven en de onderzoekswereld. Op het nieuwe netwerkevent ‘connect2change’ brainstormen we met z’n allen over innovatieve ideeën omtrent de verschillende transitiethema's: mobiliteit, energie, voeding & landbouw, ruimte en circulaire economie. 

‘Connect2change’ gaat door op donderdag 22 februari 2018, en is een initiatief van Bond Beter Leefmilieu in samenwerking met The Shift, Antwerp Management School en de Sociale Innovatiefabriek. Door deze unieke samenwerking brengen we duurzaamheidsliefhebbers van overal samen om inzichten uit te wisselen en elkaar te inspireren. 

Schrijf je in
De plaatsen zijn beperkt

> Programma

Praktische informatie

Donderdag 22 februari 9:30 - 17:00u

Locatie: Arsenaal - Waversesteenweg 950, 1040 Brussel

Prijs (inclusief btw)

  • Standaardprijs: 99 euro
  • BBL-leden (met een geldig bewijs): 65 euro
  • Studenten (met een geldig bewijs): 27 euro 

Voor deze prijs krijg je toegang tot connect2change, het boek ‘Op Eigen Kracht’ van Mathias Bienstman, een uitgebreide vegetarische lunch, verschillende koffiepauzes en een afsluitende netwerkdrink op een unieke locatie.

Als je vragen hebt, kan je naar connect2change@bblv.be mailen.

Soraya Candido
Netwerkmedewerker
soraya [dot] candido [at] bblv [dot] be
02 282 17 33